SZC logo

Kecskeméti Szakképzési Centrum

OM kód: 203041/015 | 6060 Tiszakécske Kossuth Lajos utca 65.

Intézmény logo

Kecskeméti SZC Tiszakécskei Kiss Bálint Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Iskolánk Bács-Kiskun megye egyik kisvárosában, Tiszakécskén működik. A település jelentős kiskereskedelmi és idegenforgalmi központ, kisvárosi méretekben figyelemre méltó gazdasági, ipari háttérrel.

Tiszakécske három megye határán fekszik, olyan szép városok közt helyezkedik el, mint Nagykőrös, Cegléd, Szolnok és Kecskemét, ezek közelsége már önmagában is garancia arra, hogy a hozzánk érkező diákok jó
helyen vannak. De ami ennél is fontosabb, hogy a tanulás mellett akkor is számtalan kikapcsolódási lehetőség várja őket, ha nem hagyják el a városhatárt, sőt az iskola környékét sem. A Holt-Tisza gyönyörű, zöld környezetében elhelyezkedő intézmény igazi családias hangulatot biztosít.
Ez már csak azért sem túlzás, mert nagyon sokszor tanulóink testvére, unokatestvére vagy valamelyik szülője is ide járt. A tanulás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a tehetséggondozásra is, legyen az sport (tanulóink
legalább 10%-a utánpótláscsapatokban futballozik) vagy szakmai oktatás (rendszeresen ott vagyunk a Szakma
Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjében). Nagyon szeretnénk ebbe a családba új tagokat is bevonni, akik aztán majd újabb családtagokkal bővítik középiskolánkat.

A tanév során számtalan izgalmas esemény, program vár Rád. Ilyen például a KisBálNa, benne a gólyaavató, illetve a traktorhúzó verseny, szakmai kirándulásaink: OMÉK, SIRHA, AGROmashEXPO,ncsak hogy néhányat említsek, sőt az Erasmus+ program keretén belül külföldi szakmai gyakorlaton is részt vehetsz. Ünnepi alkalmaink – szalagavató, ballagás – rendkívül színvonalasak, elegánsak. Oktatóink magasan képzettek, munkájukra a szakértelem és az elhivatottság jellemző.


Szeretettel várunk, gyere, tanulj nálunk!

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Kecskeméti Szakképzési Centrum


Kecskeméti SZC Tiszakécskei Kiss Bálint Szakképző Iskola

6060 Tiszakécske Kossuth Lajos utca 65.

Telefon: +3676441592

E-mail: kissbalintszki@kecskemetiszc.hu

OM azonosító: 203041/015

Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002292


2024Kecskeméti SZC Tiszakécskei Kiss Bálint Szakképző Iskola