Kiss Bálint Nap a Szakközépiskolában 2017

 

 

 

Jövőd a tét! 2017 – a Kiss Bálint Szakközépiskola a pályaválasztási kiállításon

Minden évben megrendezésre kerül a kecskeméti Messzi István sportcsarnokban a megye legrangosabb pályaválasztási kiállítása.

Iskolánk rendszeresen kiállít és évről évre megújuló standunk egyre több és több látogatót vonz. Ebben az évben teljesen megújult kiállítási anyaggal vártuk az érdeklődőket. A fiatalok számára vonzó és tetszetős képi világ köszönt vissza a tablóinkról. A szakmákat bemutató tablók mellett helyet kaptak különböző installációk is. Egy elegáns díszterítés, egy kis bolti eladó hangulat és az iskolát bemutató film mellett a már „névjegyünkké” vált kávézó hangulat is mind a tájékoztatást szolgálták. Az érdeklődő fiatalok egy-egy tea társaságában, a felnőttek egy finom kávé mellett olvasgathatták szórólapjainkat illetve kaphattak tájékoztatást diákjainktól és kollegáinktól.

A pályaválasztás elősegítése érdekében továbbra is várunk minden érdeklődőt a nyílt napunkra 2017. november 09-én, ahol az iskola bemutatkozása mellett lesz lehetőség megtekinteni a tanműhelyünket, a tankonyhát, illetve meglátogatni néhány képzési partnerünket is.

 

 

 

 

 

Október 6-i megemlékezés

 

 

Elkezdődött egy új tanév a Kiss Bálint Szakközép iskolában. 

A nyár folyamán megújult iskolaépület várta a diákokat szeptember elsején, hogy elkezdődhessen egy új tanév. 

Nem csak az iskola újult meg. Tiszakécske Város Önkormányzata egy új iskolazászlót is adományozott, melynek egyik oldala az iskola nevét és névadójának portréját ábrázolja, a másik oldalán pedig városunk címere látható. A zászlóra Tóth János polgármester kötötte fel az első dísz szalagot.

Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Kovács Ernő, Bács-Kiskun Megye kormánymegbízottja is.

2017/2018